• Toimitukset nopeasti omalta varastolta
  • Myymälänouto 0€, yli 59 € tilaukset 0 €
  • Myymälänoudot sovittaessa
  • Kysy lisää WhatsAppilla 045 671 1119
  • Toimitukset nopeasti omalta varastolta
  • Myymälänouto 0€, yli 59 € tilaukset 0 €
  • Myymälänoudot sovittaessa
  • Kysy lisää WhatsAppilla 045 671 1119

PlayStation 5 + God of War Ragnarök pakkaus

Ei varastossa

Kuvaus

PlayStation 5 (PS5) + God of War Ragnarök -pakkaus tarjoaa kaikki seuraavan sukupolven ominaisuudet, kuten sulavan 4K-resoluution kuvan 120 hz virkistystaajuudella, erittäin suorituskykyisen prosessorin ja langattoman DualSense-ohjaimen. Uudistetussa ohjaimessa on haptista palautetta hyödyntävä tärinäpalaute sekä adaptiiviset liipaisinpainikkeet, jotka tarjoavat entistä paremman ohjaintuntuman.

Sisältää God of War Ragnarök -pelin
Lähde Kratosin ja Atreuksen mukaan heidän seuraavalle seikkailulleen ja nauti upeasta HDR-kuvasta, nopeammista latausajoista, langattoman DualSense-ohjaimen mukautuvista kytkimistä ja haptisesta vasteesta sekä Tempest 3D AudioTech -äänestä, jotka PlayStation 5 -konsoli tarjoaa.

Prosessori ja grafiikkateho
Konsoli hyödyntää AMD Ryzen Zen 2 x86-64 -prosessoria, joka on varta vasten suunniteltu seuraavan sukupolven Playstation-konsolin käyttöön. prosessorissa on kahdeksan ydintä ja 16 säiettä, joiden mukautuva kellotaajuus voi nousta jopa 3,5 GHz saakka. Järjestelmän AMD Radeon RDNA-2 -grafiikkapiiri tukee Ray-Tracing Acceleration -teknologiaa, ja siinä on mukautuva kellotaajuus jopa 2,23 GHz huipputaajuudella, jopa 10,3 TFLOPS-laskentateho ja 36 CU-ydintä. Keskusmuistista huolehtii nopea 16 GB GDDR6 RAM-muisti jopa 448 GB/s siirtonopeudella.

4K- ja 8K-resoluution viihdettä
Playstation 5 kykenee toistamaan sisältöä 4K UHD -resoluutiolla jopa 120 Hz virkistystaajuudella, sekä 8K 4320p -resoluutiolla.

HDR-tuki
Konsoli luo voimakkaamman kontrastin, vivahteikkaat värit ja realistisemman kuvan HDR-yhteensopivien televisioiden kanssa.

Ainutlaatuinen SSD-muisti
Ainutlaatuisen ja nopean SSD-muistin ansiosta Playstation tarjoaa jopa 5,5 GB/s lukunopeuden, mahdollistaen miltei viiveettömät latausajat ja nopeammat asennusnopeudet päivityksille ja peleille. Konsoli käynnistää pelit vain muutamissa sekunneissa.

Langaton DualSense -ohjain
Parannellussa DualSense-ohjaimessa on haptinen tärinäpalaute, sekä adaptiiviset R2- ja L2-liipaisinpainikkeet, jotka tarjoavat entistä eloisamman ohjaustuntuman. Langattomassa ohjaimessa on pitkäkestoinen ladattava akku, laajempi kosketuslevy, kuusiakselinen liiketunnistus, ääniliitäntä, sekä USB-C-portti. Integroidun mikrofonin ja kaiuttimen avulla kommunikointikin on helpompaa.

Tempest 3D AudioTech
Tempest 3D AudioTech -teknologia hyödyntää erityistä ääniprosessoria luodakseen kolmiulotteisen äänen sadoilla erilaisilla äänilähteillä. Teknologia toimii yhteensopivien pelien kanssa sekä kuulokkeilla että television kaiuttimilla.

Toimintavalmius
PlayStation 5 mahdollistaa pelien lataamisen ja päivittämisen taustalla ja jopa laitteen ollessa valmiustilassa. Näin vältyt odottamasta pelien latausta ja voit aloittaa pelaamisen jo latauksen aikana. Jos peli tulee PlayGo-ominaisuutta, lataa järjestelmä ensin osan pelistä ja voit aloittaa pelaamisen loppupelin vielä latautuessa taustalla.

Sisällön jakaminen
Ohjaimen Create-näppäintä painamalla voit selata edellisiä peliminuutteja ja merkitä kohdat, jotka haluat jakaa. Voit jatkaa välittömästi pelaamista ja jättää pelivideon latautumaan verkkoon taustalle. Voit myös suoratoistaa pelisisältöä.

Liitä PlayStation®VR PS5™-konsoliin, niin voit pelata tuettuja PS VR -pelejä
Tarvitset PS VR:n ja PS5-konsolin yhdistämiseen PS4:n™ PlayStation®Cameran* ja PlayStation®Camera-sovittimen.

Tilaa PlayStation®Camera-sovitin veloituksetta Sonylta: https://camera-adaptor.support.playstation.com/fi-fi

Portit:
- HDMI 2.1 -portti, jossa 4K 120 Hz-, 8K- ja VRR-yhteensopivuus
- USB-C 3.2 Gen2 -portti (etupuolella)
- 2 USB-A 3.2 Gen2 -porttia (takana)
- USB-A 3.2 Gen1 -portti (etupuolella)
- Gigabit LAN Ethernet -portti
- Wi-Fi-ax ja Bluetooth 5.1

Myyntipakkaukseen sisältyy:
- Langaton DualSense-ohjain
- HDMI-kaapeli
- USB-latauskaapeli
- Virtajohto


Mitat ja painoKorkeus (cm)10.4Syvyys (cm)26Paino (g)6430Korkeus (sis. pakkaus)17,8 cmLeveys (sis. pakkaus)43,2 cmSyvyys (sis. pakkaus)47,2 cmPaino sis. pakkaus6,21 kg


Tuotteen ominaisuudet:

- Korkeus: 42.6 cm

- Leveys: 46.9 cm

- Syvyys: 17.4 cm

- Yhteensopivuus: 4K UHD Blu-ray, DVD


Toimitus tammikuun aikana