• Toimitukset nopeasti omalta varastolta
  • Myymälänouto 0€, yli 59 € tilaukset 0 €
  • Myymälänoudot sovittaessa
  • Kysy lisää WhatsAppilla 045 671 1119
  • Toimitukset nopeasti omalta varastolta
  • Myymälänouto 0€, yli 59 € tilaukset 0 €
  • Myymälänoudot sovittaessa
  • Kysy lisää WhatsAppilla 045 671 1119

Arvonta säännöt

Arvonnan järjestäjä

Nettirealisointi.fi- sivuston arvontojen järjestäjänä toimii AA Realisointi Oy (y-tunnus 2495764-0) Inkereentie 1021, 25190 Pertteli.

Osallistuminen

Arvontaan osallistutaan arvontajulkaisun / tekstin antamalla ohjeistuksella, voimassa olevin yhteystiedoin. AA Realisointi Oy pidättää oikeuden poistaa asiattomat sisällöt osallistumisissa ja poistaa ne arvonnasta.

Yhteystietojen täyttämisessä tulee käyttää huolellisuutta, sillä yhteydenotot tehdään niillä tiedoilla, jotka vastatessa on annettu. Mikäli yhteystiedoissa on virheelliset tiedot, eikä voittajaan saada yhteyttä, arvotaan uusi voittaja.

Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan arvontapäivää seuraavan kolmen arkipäivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan mahdollisimman pian saatavilla olevin yhteystiedoin. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja Ja voittajan nimi kerrotaan yrityksen kanavissa etunimen ja paikkakunnan muodossa, tai etunimen ja sukunimen ensimmäisellä kirjaimella. Voittajaa tavoitellaan annetuilla yhteystiedoilla 3 päivää, ja mikäli ei tavoiteta, arvotaan uusi voittaja.

Arvonnan järjestäjän velvoitteet

Arvonnan järjestäjä, eli AA Realisointi Oy noudattaa erityistä huolellisuutta annettujen henkilötietojen kanssa. AA Realisointi Oy suorittaa mahdolliset verovelvoitteet arpajaisveron mukaisesti.

Palkinnon rajoitteet

Palkintoa ei muuteta rahaksi, eikä sen saaja osapuoleksi voi nimetä toista henkilöä.

Arvonta kolmannen osapuolen alustalla

Mikäli arvonnan julkaisussa on käytössä kolmannen osapuolen alusta, kuten Facebook tai Instagram, tulee myös osallistujan huomioida etteivät kyseiset alustat ole millään tavalla mukana järjestämässä, sponsoroimassa tai muutoin vastuussa arvonnan järjestämisestä ja on vapautettava kaikesta vastuusta arvonnan suhteen.

Pidätämme oikeuden sääntömuutoksiin